background no

Hvorfor bo i et kontorhotell?

Et kontor i et kontorhotell gjør hverdagen lettere og sikrer at du har fullt fokus på din egen bedrift – du slipper å bruke masse tid på innretning, rengjøring, vedlikeholdelse av internett-/telefonforbindelser, printer osv. Det er kontorhotellets personale som tar imot dine gjester, gjør klart møtelokaler og hjelper deg med diverse administrative oppgaver.

Finn et kontorhotell her

I et kontorhotell tilbys det ofte også telefontjeneste og posthåndtering uten at man behøver å leie et kontor. Denne tjenesten kalles for et virtuelt kontor.

Hva er et kontorhotell?

Et kontorhotell er en bygning der bedrifter leier seg inn i forskjellige kontorer og deretter har sine daglige aktiviteter. I et kontorhotell har man adgang til en rekke fasiliteter som for eksempel resepsjon, møtelokaler og IT-service. Et kontorhotell skiller seg ut fra et tradisjonelt kontorlokale ved at driften og andre praktiske formaliteter styres av utleieren og dermed kan bedriftene fokusere fullt på det som skaper verdi for deres enkelte virksomhet. 

Fordelene ved å leie seg inn i et kontorhotell er:

  • Korte og fleksible leieavtaler
  • Adgang til en rekke fasiliteter og tjenester
  • Faste månedlige priser
  • 100 % fokus på kjernebedriften
  • Spar penger og besvær

Hva koster det å bo i et kontorhotell?

 Prisen for en kontorplass i et kontorhotell blir som regel avgjort fast månedlig hvor man får adgang til det hele. Alternativt betales det etter forbruk for tjenester utover selve kontorplassen. Prisen for en kontorplass i et kontorhotell blir avgjort av en rekke faktorer som for eksempel beliggenhet, kvalitet av bygning og lokaler, leiekontraktens lengde, tjenester inkludert i prisen, størrelsen på kontoret osv.

Finn et kontorhotell

Vi har samlet henvisninger til de beste kontorhotellene i Oslo, Bergen, Stavanger og andre norske byer. Klikk på din by til venstre og finn det kontorhotellet som passer dine behov. I totalprisen som kontorhotellet oppgir skal alle tjenester og besparelser inngå.

Når du flytter inn i et kontorhotell vil det ikke være noen startomkostninger da det allerede har blitt investert i IT- og telefonsystemer, møblering, møtelokaler, kopi- og faksmaskiner, kjøkkenfasiliteter, resepsjonsområde osv. I et kontorhotell er det stor fleksibilitet med tanke på utvidning til flere eller større kontorer i det samme kontorhotellet. Fleksibilitet er nøkkelordet!

Hva er forskjellen mellom et kontorhotell og et kontorfellesskap?

Kontorhotell og kontorfellesskap minnre mye om hverandre. Den største forskjellen er at et kontorfellesskap legger mere opp til det sosiale og nettverking. Derimot er et kontorhotell et mer professjonelt kontorsenter hvor tjenester og ytelser står mere i sentrum og hvor en kan leie mere private kontorer inne i et kontorbygg. Et kontorfellesskap kan variere i mange grader, fra et lite selskap som bare leiere ut et par kontorpulter til større kontorlandskap. 

Er du på utkikk etter å leie deg inn i et kontorfellesskap kan du trykke linken under.

Finn et kontorfellesskap her

Exit mobile version